е-поштаЕ-пошта: voyage@voyagehndr.com
страница_глава_бг

Вести

На 8-ми јуни, церемонијата за сечење ленти за потпишување на договори за нови производи помеѓу „Војџ Ко“, Рибар и Хенан Д-р Стил Структура Ко, Рибар се одржа во мултифункционалната сала на првиот кат на индустрискиот парк Хенан Д-р.Неговата цел е да го спроведе корпоративниот принцип на „обезбедување поддршка за Хенан ДР да ја забрза техничката иновација и да го подобри имиџот на брендот преку промоција на напредни градежни материјали и градежни уреди засновани на високо-технолошки услуги“.Ниј Јонгонг, генерален директор на „Војџ Ко“, ООД и angанг Јонгкинг, генерален директор на Хенан Д -р Стилска структура, го потпишаа договорот во име на обете страни.Со церемонијата претседаваше Ксие Чен, оперативен директор на Voyage Co., Ltd.

На оваа церемонија за потпишување, Voyage Co., Ltd. продаде разни видови машини за мелење на агол, повеќе-функционални машини за сечење и мелење на целосна позиција, интелигентни трактори за заварување со целосна позиција и друга опрема на Хенан Д-р челична структура.Овие уреди се едноставни за работа, лесен за употреба и со поголема ефикасност и безбедност од традиционалните алатки.

Г -дин Ченг ја пофали Хенан Д -р челична структура за „се осмелува да биде прва“ и да даде добар пример за сите наши подружници.

Wang Qingwei, Deputy Chairman of Henan DR and Chairman of Henan DR Steel Structure, said that Henan DR Steel Structure should become the first market for the use of advanced tools and equipment, earnestly practice and give full play to the performance of new equipment and tools , подобрување на ефикасноста на производството и помогнете му на Хенан ДР да го зголеми производниот капацитет.Потребно е да се научи принципот на работа на напредни алати и опрема и постојано да се воведуваат алатки и опрема погодни за индустријата за челични конструкции.Во исто време, светла визија е изнесена за понатамошна детална соработка меѓу двете компании.

Су Куншан, главен инженер на Хенан ДР и генерален секретар на Здружението за наука и технологија, одржа говор.Г-дин Су уште еднаш ја објави природата, мисијата, целта и значењето на Здружението за наука и технологија.

Техничарот на Voyage Co., Ltd. го демонстрираше интелигентниот трактор за заварување со целосна позиција.На посетителите им беа прикажани супер високите перформанси на алатките и опремата на Voyage Co., Ltd.

01 Сцена на потпишување договор и церемонија на сечење лента

02 Потпишување на договор од две страни

Потпишување договор од две страни

04 Ванг Кингвеи, заменик-претседател на Henan DR и претседател на Henan DR Steel Structure Co., Ltd. одржа говор

Групна фотографија

06 Заварување демонстрација на нова опрема

Заварување демонстрација на нова опрема


Време на објавување: јуни-13-2022